Αγαπητοί φοιτητές
με το παρόν θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο TROPHY-ΤΡΟΦΗ 2024 το οποίο συνδιοργανώνεται από το ΔΙΠΑΕ και τον οργανισμό Νέα Γεωργία Νέα Γενιά στο Επιμελητήριο Καβάλας την προσεχή Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024, από τις 17.00 έως τις 21.00.
Με βασικό κίνητρο τη διασύνδεση των πανεπιστημιακών κοινοτήτων με την αγορά και τις εταιρίες του κλάδου της αγροδιατροφής, στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου με στόχο να θέσουν σύγχρονους προβληματισμούς. Οι παρεβρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ομάδες (Εργαστήρια Παραγωγής Ιδεών) οι οποίες θα διαγωνιστούν για την καλύτερη επιχειρηματική ιδέα.
Προσκεκλημένοι είναι όλοι οι φοιτητές του ΔΙΠΑΕ Καβάλας, απόφοιτοι, νέοι επαγγελματίες και επιχειρηματίες. Περισσότερες πληροφορίες και Link για τη δήλωση συμμετοχής (υποχρεωτική για έκδοση βεβαίωσης συμμετοχής) εδώ:
https://www.generationag.org/1-trophytrofh-meetup-1485 

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα πριν την εκδήλωση μπρορούν να με βρούν αύριο Τρίτη στο γραφέιο μου από τις 13.00 έως τις 14.00 για επίλυση τυχόν αποριών και συμβουλευτική.
Σας περιμένουμε!