H υποβολή ηλεκτρονικών δηλώσεων μαθημάτων για τους/τις φοιτητές/τριες ΟΛΩΝ των Προγραμμάτων Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος θα ξεκινήσει την
Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 και θα λήξει την Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 (συμπεριλαμβανομένης αυτής έως τις 12 τα μεσάνυχτα).

Υπενθυμίζουμε στους/στις φοιτητές/τριες ότι:

  • Μαθήματα στα οποία οι φοιτητές/τριες προτίθενται να εξεταστούν στο τέλος του χειμερινού εξαμήνου, μαθήματα υποχρεωτικά, μαθήματα επιλογής, πτυχιακή, πρακτική κλπ, οφείλουν να συμπεριληφθούν στη δήλωση μαθημάτων του τρέχοντος εξαμήνου.
  • Βαθμοί σε αδήλωτα μαθήματα δεν δύναται να κατοχυρωθούν. 

Πως υποβάλλω ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων:

  1. Επισκεπτόμαστε το περιβάλλον της Ηλεκτρονικής Γραμματείας  (e-Γραμματεία/Uniportal) μέσα από τη σελίδα του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος ακολουθώντας τη διαδρομή: Υπηρεσίες – Χρήσιμα →e-Γραμματεία
  2. Ταυτοποιούμαστε με τον ιδρυματικό μας λογαριασμό
  3. Στην επιλογή «Δηλώσεις» υποβάλουμε νέα δήλωση μαθημάτων, επιλέγοντας τα μαθήματα που θα παρακολουθήσουμε κατά το τρέχον ακαδημαϊκό εξάμηνο

Αναλυτικές οδηγίες για την υποβολή ηλεκτρονικής δήλωσης μαθημάτων μέσω της e-Γραμματείας (portal φοιτητών/τριών) μπορείτε βρείτε ακολουθώντας τη διαδρομή: Υπηρεσίες – Χρήσιμα →Χρήσιμες Πληροφορίες για φοιτητές →Οδηγός Διαδικτυακής Πύλης Φοιτητολογίου (σελ. 7)

Πριν την υποβολή της ηλεκτρονικής δήλωσης μαθημάτων συμβουλευτείτε  τις οδηγίες για την ορθή υποβολή ηλεκτρονικής δήλωσης μαθημάτων.

- Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες να υποβάλλουν έγκαιρα τις ηλεκτρονικές τους δηλώσεις εντός των παραπάνω προθεσμιών διασφαλίζοντας ότι έχουν πατήσει το κουμπί της ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ

- Οι φοιτητές/τριες συμβουλεύονται να κρατούν ένα αντίγραφο της υποβληθείσας δήλωσης για παν ενδεχόμενο. 

- Για τυχόν διευκρινίσεις και προβλήματα με την υποβολή δηλώσεων, οι φοιτητές μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος με αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθ' όλη τη διάρκεια της υποβολής ηλεκτρονικών δηλώσεων (αποστολή email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) .

Επισημαίνουμε ότι: 
- Σε περίπτωση αδυναμίας υποβολής της ηλεκτρονικής δήλωσης οι φοιτητές/τριες θα πρέπει να ενημερώνουν εγκαίρως τη Γραμματεία του Τμήματος εντός της οριζόμενης περιόδου υποβολής ηλεκτρονικών δηλώσεων.
- Επιβεβαιώνετε πάντα την ορθή και επιτυχή υποβολή της ηλεκτρονικής δήλωσης μαθημάτων από το σύνδεσμο «Δηλώσεις» της ηλεκτρονικής σας καρτέλας όπου θα εμφανίζεται η υποβληθείσα δήλωση.
- Δηλώσεις πέραν της λήξης της καταληκτικής ημερομηνίας δεν θα γίνονται δεκτές.